top of page

Nú slim je zaken
regelen voor later

Wat kun je van ons verwachten?

Kan ik eerder stoppen met werken? Heb ik een voldoende financiële buffer? Hoe ziet mijn financiële situatie eruit? Of waar kan ik mijn kapitaal het best in investeren? Vragen die wij graag voor je beantwoorden. Goed advies van één onze adviseurs helpt bij het maken van keuzes waar je zelf misschien niet aan hebt gedacht. En die kunnen je op korte én lange termijn veel voordeel opleveren. We kijken naar je financiële situatie en wensen en komen met advies dat past bij je huidige levensfase en gezinssituatie én bij de plannen die je hebt voor de toekomst. Zo ben je niet alleen vandaag geholpen, maar weet je ook voor de toekomst precies waar je aan toe bent. Dat geeft rust!

Wanneer vraag je financieel advies?

Er zijn meerdere momenten en situaties waarbij het verstandig is je financiële situatie goed onder de loep te laten nemen. Een aantal voorbeelden:

  • Je stopt of begint met een baan.

  • Je werkt (enkele jaren) in het buitenland.

  • Je wil eerder stoppen met werken.

  • Je gaat trouwen, samenwonen of scheiden.

  • Je kinderen gaan studeren.

  • Je wil investeren of beleggen. 

  • Je wil weten hoe je er financieel voor staat.

  • Je ontvangt een ontslagvergoeding.

  • Je gaat werken als zelfstandig ondernemer.

Waarom een adviseur?

Het regelen van je financiën kan een hele klus zijn. Alle regels en voorwaarden zijn soms lastig te begrijpen en het is dan ook niet gek als je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Van Noordenburg denken we vooruit en helpen we je graag. Als financieel adviseur geven we je inzicht in je financiële situatie en bekijken je persoonlijke omstandig-heden als geheel; van je situatie nu tot je toekomst op middellange en lange termijn. Zo helpen we jou beslissen wat de beste keuze is voor een gezonde financiële toekomst.

Hier kunnen we je bij helpen

Staat jouw vraag of situatie er niet tussen? Don't worry! We kunnen je ongetwijfeld helpen. Stuur ons een berichtje of geef ons een belletje, dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.

Het is belangrijk om te zorgen voor een financiële buffer. Maar we kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt: hoeveel heb ik dan nodig? En hoe bouw ik dit op? Wij adviseren je over de manier waarop je dit het best kunt doen. Maar, een buffer is nooit onbeperkt. Vergeet je dus ook zeker niet te verdiepen in verzekeringen tegen (te) grote financiële risico's.

FINANCIËLE BUFFER

Er komt een dag waarop je wil stoppen met werken. Maar hoe sta je er dan financieel voor? Uiteraard heb je recht op AOW, maar is er voldoende inkomen of vermogen om zorgeloos te kunnen leven? Iedere situatie is uniek en heeft specifieke omstandigheden en wensen. Wij kijken naar je persoonlijke en zakelijke zaken om je op maat en persoonlijk te adviseren.

PENSIOEN

Een financiële spiegel kun je vergelijken met de spiegels in een auto: we kijken naar het verleden (de achteruitkijk spiegel) en de toekomst (het voorruit). Is alles goed geregeld? Wat kun je verbeteren? En hoe pak je dit aan? We geven je inzicht in jouw huidige én toekomstige financiële situatie en kijken hoe we jouw wensen kunnen realiseren.

FINANCIËLE SPIEGEL

van Noordenburg - financieel advies - hypotheken Amersfoort

Patrik en Richard helpen je met persoonlijk advies

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek, handige tips of het stellen van al je vragen.

bottom of page