top of page

Ook zakelijk de
financiën op orde

Wat kun je van ons verwachten?

Zakelijke financieringen en bedrijfshypotheken vormen de ruggengraat van vele ondernemingen, groot en klein. Of je nu een startende ondernemer bent die zijn eerste kantoor wil openen, of een gevestigde onderneming die op zoek is naar uitbreiding, de juiste financiering kan het verschil maken. Een zakelijke financiering biedt een scala aan mogelijkheden om je bedrijfsactiviteiten te ondersteunen en te laten groeien, variërend van kortlopende kredieten tot langlopende investeringen in vastgoed. Bij Van Noordenburg Financieel Adviseurs begrijpen we dat elke onderneming uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. We vergelijken verschillende financieringsmogelijkheden en verstrekkers om de meest voordelige en passende oplossing voor jouw bedrijf te vinden. Je lasten verlagen, je bedrijf verduurzamen of kapitaal vrijmaken voor nieuwe investeringen? Wij staan klaar om je te begeleiden naar de beste financieringsoplossing.

De voordelen van een financieel adviseur

 • Deskundig advies: met onze diepgaande kennis van de financiële markt helpen we je de beste keuze maken voor jouw bedrijfsbehoeften.

 • Tijdsbesparing: wij nemen het werk van onderzoek en vergelijking uit handen, zodat jij je op andere belangrijke zaken kunt concentreren.

 • Maatwerkoplossingen: elke onderneming is uniek, en standaard financieringsoplossingen passen niet altijd bij jouw specifieke situatie. Onze oplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw situatie en doelen.

 • Onderhandelen van voorwaarden: wij hebben ervaring met onderhandelen en kunnen vaak betere voorwaarden bedingen.

 • Breed netwerk: we hebben toegang tot een uitgebreid netwerk van kredietverstrekkers en investeerders. Zo kunnen we financierings-mogelijkheden aanbieden die je zelf misschien niet zou vinden.

 • Procesbegeleiding: van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke goedkeuring, we begeleiden je stap voor stap. We zorgen ervoor dat alle documentatie correct is en dat je aan alle voorwaarden voldoet, wat de kans op goedkeuring aanzienlijk vergroot.

 • Strategisch beheer: We helpen je bij het plannen en beheren van je financiële verplichtingen op de lange termijn. Zo blijft je bedrijf niet alleen nu, maar ook in de toekomst financieel gezond. 

Welke bedrijfsfinancierings-
mogelijkheden zijn er
?

Welke bedrijfsfinancieringsvorm voor jou het meest geschikt is, hangt af van bijvoorbeeld: 

 • Het leen- of investeringsdoel: waar wil je je lening voor gebruiken? 

 • De looptijd die je wilt

 • De zekerheden die je bereid bent om de bank te bieden

 • De financiële situatie van je bedrijf

 • Beschikbare overheidsregelingen, vooral als je van plant bent om je bedrijf te verduurzamen

De meeste ondernemers zullen een aanvraag indienen bij hun huisbank of een andere bank. Maar er zijn nog tal van mogelijkheden, een greep hieruit: direct lending, pinvoorschot, factoring, leasing, private investeerders, de mkb-beurs of regelingen en subsidies. 

Hier kunnen we je bij helpen

Staat jouw vraag of situatie er niet tussen? Don't worry! We kunnen je ongetwijfeld helpen. Stuur ons een berichtje of geef ons een belletje, dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.

Ben je ondernemer en overweeg je een bedrijfspand te kopen, uit te breiden of te renoveren? Een bedrijfshypotheek kan de perfecte oplossing zijn om jouw zakelijke dromen te realiseren. Bij Van Noordenburg Financieel Adviseurs staan we klaar om je te helpen met een bedrijfshypotheek die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

BEDRIJFSHYPOTHEEK

Lasten verlagen, verduurzamen of geld vrijmaken voor andere investeringen? Zakelijke financieringen zijn de brandstof voor ambitieuze ondernemers. Of je nu net begint of je bedrijf wilt uitbreiden, de juiste financiering is cruciaal voor succes. Bij Van Noordenburg Financieel Adviseurs staan we klaar om je te helpen met op maat gemaakte oplossingen.

ZAKELIJKE FINANCIERING

Bij het kopen van een (eigen) huis speelt het inkomen een grote rol. Jouw inkomen als zzp’er of ondernemer is niet altijd eenvoudig op te geven. Wij hebben veel kennis in het beoordelen van en adviseren in ondernemersvraagstukken. Benieuwd naar jouw situatie? We bespreken graag de mogelijkheden.

HYPOTHEEK VOOR ONDERNEMERS

van Noordenburg - financieel advies - hypotheken Amersfoort

Patrik en Richard helpen je met persoonlijk advies

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek, handige tips of het stellen van al je vragen.

bottom of page