top of page

Een hypotheek
voor jouw woonwensen

Wat kun je van ons verwachten?

Als huiseigenaar krijg je te maken met allerlei financiële, fiscale en juridische regelgeving. Deze informatie kan ingewikkeld, niet overzichtelijk en soms tegenstrijdig zijn. Heel vervelend, en niet nodig. Gelukkig zijn al deze uitdagingen voor ons dagelijkse kost, waar wij je graag bij helpen. We leggen je zonder moeilijke vaktermen op een overzichtelijke, begrijpelijke en beknopte manier uit wat je kunt verwachten en wat de gevolgen zijn voor jouw financiën. Waarbij we je persoonlijk begeleiden bij elke stap in het proces. Zo pakken we het aan: 

Inventarisatie situatie en wensen

Om te achterhalen hoe je hypotheek er precies uit moet zien, inventariseren we jouw persoonlijke en financiële situatie, de toekomstverwachtingen en toekomstwensen. Deze combinatie zegt veel over hoe de vaste lasten zich in de toekomst zullen ontwikkelen en hoe deze de keuze voor een passende hypotheek beïnvloeden.
 

Analyse, mogelijkheden en berekeningen 

Na de inventarisatie maken we een analyse, zoeken we uit wat jouw of jullie mogelijkheden zijn, vergelijken we de hypotheken van meerdere aanbieders en maken we berekeningen. Dit doen wij altijd 100% onafhankelijk en oprecht, met de focus op jou. Een financieel product is in onze ogen pas goed, wanneer het volledig aansluit op jouw wensen en persoonlijke situatie. Vandaar dat we vanaf het kennismakingsgesprek tot aan het advies altijd haarscherp voor ogen houden voor wie ons product bestemd is en hoe we jou het beste kunnen helpen. 
 

Advies en time to think
Op basis van de analyse, mogelijkheden en berekeningen geven we advies op maat in begrijpelijke en heldere taal, zonder moeilijke vaktermen. We nemen je mee in welke oplossingen voor jou of jullie het meest geschikt zijn, we geven duidelijk inzicht in wat je betaalt voor de hypotheek en hoe de hypotheeklasten er voor de komende jaren uit zullen zien. We nemen het advies stap voor stap met je door en geven je uiteraard de tijd om hier even goed over na te denken. Want wij snappen maar al te goed dat dit een belangrijke beslissing is. En vragen? Stel ze gerust! 

WONING VERDUURZAMEN

Om je woning te verduurzamen kun je je eigen spaargeld gebruiken, maar er zijn ook andere interessante mogelijkheden om dit te financieren. Wij vertellen het je!

Woonhuis hypotheek

Je bent toe aan een nieuwe woning en dus zijn jouw woonwensen veranderd. Koop je jouw eerste woning? Wil je een mooie vervolgstap zetten? Of ben je simpelweg toe aan iets nieuws? Wat het ook is, wij begrijpen dat er veel vragen zijn. Wat is je maximale leencapaciteit? Hoeveel is jouw eventuele huidige woning waard? Hoe gebruik je de overwaarde van deze woning? In welke prijsklasse kun je gaan zoeken? En welke extra mogelijkheden zijn er als starter op deze woningmarkt? Belangrijke vragen die wij graag voor je beantwoorden.

van Noordenburg - woonhuis hypotheek - Amersfoort
van Noordenburg - woning verduurzamen - hypotheekAmersfoort

Je woning verduurzamen

Het verduurzamen van je huis wordt steeds populairder. De kans zit er dus dik in dat jij hier ook in geïnteresseerd bent. Goede keuze! Je kunt er natuurlijk voor kiezen om hier je eigen spaargeld voor te gebruiken, maar er zijn ook tal van andere interessante mogelijkheden om het te financieren. Zo bestaan er verschillende subsidies en leningsopties en bieden geldverstrekkers interessante alternatieven aan, zoals duurzame hypotheken met rentekortingen. Wij helpen je graag bij het vinden van de beste oplossing! 

Je hypotheek aanpassen, verhogen of oversluiten

Als je een huis koopt sluit je een hypotheek af op basis van jouw persoonlijke situatie op dat moment. Tussentijds kan er veel veranderen. Denk aan je inkomen of uitgaven, je wensen of de gezinssamenstelling. Mocht er iets veranderen, dan kan het interessant zijn om opnieuw te bekijken of je hypotheek aansluit op jouw wensen en doelstellingen en de hypotheek hier eventueel op aan te passen, te verhogen of over te sluiten. Er zijn een aantal situaties waarin het voordelig kan zijn je hypotheek te veranderen:

  • Je persoonlijke situatie veranderd of gaat veranderen, denk aan gezinsuitbreiding, verbouwplannen, (naderend) pensioen, etc;

  • Je wil direct aflossen en niet wachten op het einde van de looptijd;

  • Je wil meer flexibiliteit in je hypotheek;

  • Je bent op zoek naar meer financiële zekerheid;

Of dit écht gunstig is, hangt af van je bestaande hypotheek en jouw persoonlijke situatie. Wij helpen je graag bij de mogelijkheden.

Woning kopen
Woning verduurzamen
Aanpassen, verhogen of oversluiten

Hypotheek voor ondernemers

Vastgoed financiering

Bij het kopen van een huis speelt het inkomen een grote rol. Jouw inkomen als zzp’er of ondernemer is niet altijd eenvoudig op te geven. Wij hebben veel kennis in het beoordelen, adviseren en bemiddelen bij ondernemersvraagstukken. Benieuwd naar jouw situatie? We helpen je graag om de mogelijkheden in kaart te brengen.

Heb je een beleggingspand op het oog, of er misschien al één aangeschaft? Dan is het belangrijk om de juiste financieringsoplossing te vinden. En als je eenmaal een pand in je hoofd hebt, dan is het natuurlijk wel zo prettig om snel te weten of financiering hiervan mogelijk is. Wij helpen je graag! Snel, adequaat en persoonlijk.

van Noordenburg - financieel advies - hypotheken Amersfoort

Ontdek de voor jou meest optimale hypotheek

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek, handige tips of het stellen van al je vragen.

bottom of page