top of page

Altijd een 
verzekering

die bij jou past

Wat kun je van ons verwachten?

Zowel als particulier als ondernemer krijg je bij (grote) financiële gebeurtenissen te maken met de daarbijbehorende financiële risico’s. Om ervoor te zorgen dat je deze verplichtingen kunt blijven betalen, ook bij een tegenslag of verandering in de toekomst, is het goed om de mogelijke risico’s onder de loep te nemen. Hoe zit het bijvoorbeeld met de betaalbaarheid van jouw hypotheek als er iets ingrijpends gebeurd of verandert in jouw financiële situatie? Ben je hiervoor verzekerd? Heb je een stappenplan vastgesteld? Of als ondernemer: hoe zorg je dat je vanaf je AOW leeftijd of bij langdurige ziekte verzekerd bent van een goed inkomen? En wat moet je regelen om jouw nabestaanden financieel verzorgd achter te laten? Vraagstukken waarbij we je graag helpen en waarmee we inzicht geven in welke risico’s je zelf kunt dragen of welke je kunt dekken met een verzekering.

Vijf stappen naar goed advies

Wij staan voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbij jouw belang centraal staat en we echt dieper ingaan op jouw persoonlijke situatie. Daarom doorlopen we voordat we advies geven vijf belangrijke stappen: 

  1.  Wat is jouw risico? Wat wil je bereiken? Wat zijn je zorgen?

  2.  Hoe is jouw huidige en toekomstige financiële situatie?

  3.  Wat zijn de mogelijke oplossingen?

  4.  Welke oplossing is voor jou het best?

  5.  Welk product van welke aanbieder sluit het best aan bij jouw wensen?

Persoonlijke benadering

Misschien bezoek je vergelijkingssites als je een oplossing zoekt. Dat is zeker handig, want ze geven je een beeld van de mogelijkheden en de premies. Maar deze vergelijkingssites zijn ook machines die jouw persoonlijke behoefte niet kennen en niet kunnen invullen. Als adviseur helpen we jou vollediger en vooral persoonlijker. Wij duiken dieper in jouw specifieke situatie, kennen jou als persoon en kunnen je daarom gericht adviseren.

Altijd een 
oplossing
die bij je past

Naar welke verzekering ben je op zoek?

Een hypotheek sluit je meestal af voor een periode van 30 jaar, maar in die tijd kunnen er dingen gebeuren waardoor de betaalbaarheid van de hypotheek lastiger wordt. Zo kan het zijn dat er iemand komt te overlijden en er een inkomen wegvalt, waardoor de rente en aflossing over de hypotheek niet meer betaald kan worden door de langstlevende. Dit risico is geheel of gedeeltelijk op te vangen met een overlijdensrisicoverzekering. Wij helpen je met het bepalen van het verzekerde bedrag en beoordelen hoe de bestaande voorzieningen op de juiste manier meegenomen kunnen worden in het advies.

LEVENSVERZEKERING
BIJ EEN HYPOTHEEK

Er zijn verschillende redenen waardoor je inkomen kan dalen. Het kan zijn dat je minder gaat werken, of van baan verandert, maar het kan ook dat een inkomensdaling overwacht is zoals bij (langdurige) ziekte of werkloosheid. En dit kan ervoor zorgen dat het lastiger is om de hypotheek te blijven betalen. Wij helpen je graag bij het maken van een risicoanalyse, waarin we kijken welke voorzieningen er zijn - zoals bijv. (collectieve) voorzieningen of eigen vermogen - en welk tekort er onderaan de streep overblijft. Op basis van deze resultaten helpen we je met het vinden van de juiste oplossing om het financiële tekort af te dekken.

INKOMENSVERZEKERING
BIJ EEN HYPOTHEEK

Ook als zelfstandig ondernemer kun je te maken krijgen met een inkomensdaling, waardoor hypotheeklasten lastig of zelfs niet meer te betalen zijn. Als werknemer kun je voor een aantal van deze risico’s gebruik maken van voorzieningen, zoals bijv. bij het verliezen van een baan of bij langdurige ziekte, maar als zelfstandig ondernemer heb je deze voorzieningen veelal niet. En ben je dus zelf verantwoordelijk voor het opvangen van veranderingen in het inkomen. Wij helpen je met het krijgen van inzicht in de financiële risico’s, beoordelen welke voorzieningen er wel zijn en maken een passend advies over hoe je de risico’s kunt opvangen.

FINANCIËLE VOORZIENINGEN
ZELFSTANDIG ONDERNEMER

van Noordenburg - financieel advies - hypotheken Amersfoort

Richard en Patrik helpen 
je met passend advies

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek, handige tips of het stellen van al je vragen.

bottom of page