top of page

Persoonlijk,
betrokken & transparant

Dat is Van Noordenburg Financieel Adviseurs

Ons kantoor is opgericht in 2004 door Richard van Noordenburg onder de naam ‘Van Noordenburg Assurantiën en Hypotheken’. Eerst gevestigd aan de Bergstraat in Amersfoort, maar door onze connectie met het mooie Hoogland, hebben we in 2017 de keuze gemaakt te verhuizen naar de Kerklaan en in 2018 naar ons nieuwe kantoor op de Berkenlaan. Een heerlijke plek, waar we ons helemaal thuis voelen! Met de veranderingen en ontwikkelingen in de markt hebben we in datzelfde jaar besloten verder te gaan als gespecialiseerd financieel advieskantoor met extra aandacht voor hypotheken en hebben we onze verzekeringsportefeuille overgedragen aan Wilco van Dijk, waar we al jaren en nog steeds nauw mee samenwerken. Per september 2021 werken Richard van Noordenburg en Patrik Zeldenthuis als partners samen onder de nieuwe naam: Van Noordenburg Financieel Adviseurs. Een naam die het oude eert, maar beter past bij onze huidige werkzaamheden en dienstverlening. 

van Noordenburg - financieel advies - hypotheken Amersfoort

Jarenlange ervaring

Vanaf dag 1 focussen we ons op een laagdrempelige manier van adviseren en kiezen we altijd voor een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk dat we er zijn voor jou, om jouw dromen waar te maken. Met onafhankelijk, oprecht advies op maat in begrijpelijke en heldere taal. Zonder moeilijke vaktermen. Het maken van een keuze is vaak al moeilijk genoeg, dus hoe fijn is het om het proces, het denken, het uitzoeken en alle rompslomp uit handen te kunnen geven? Dag stress, hallo goede keuzes! We helpen je met veel plezier en passie.

Team Van Noordenburg

Ons team helpt je graag

van Noordenburg - Richard - Amersfoort

Ik ben al heel lang werkzaam in de financiële sector; sinds 1990 heb ik me bij diverse werkgevers bezig gehouden met hypotheken, verzekeringen en persoonlijk advies. In 2004 heb ik de knoop doorgehakt en heb ik een eigen kantoor geopend aan de Bergstraat in Amersfoort. Doordat wij een woning kochten in Nieuwland, kreeg ik steeds meer binding met “het Hooglandse”. Dit werd nog sterker door mijn samenwerking met Margaret Kruithof. Medio 2017 besloot ik dan ook het kantoor aan de Kerklaan voortaan met haar te delen. Sinds begin 2018 werken we vanuit ons nieuwe kantoor aan de Berkenlaan. Ik werk hard en ga voor het allerbeste advies voor mijn klanten. Sporten doe ik ook graag; ik loop hard, fitness en speel golf. Natuurlijk breng ik eveneens veel tijd door met mijn gezin. Ik hoop je snel te ontmoeten om je op een heldere manier te kunnen adviseren. 

RICHARD VAN NOORDENBURG

van Noordenburg - Richard - Amersfoort

Mijn eerste stappen in de financiële dienst-verlening heb ik gezet in 1995. Na een aantal jaar en meerdere stappen bij verschillende werkgevers werd voor mij duidelijk dat ik het meeste plezier haal uit het oplossen van financiële vraagstukken en het helpen van klanten aan de meest passende financieringsoplossing voor de aankoop van hun droomwoning. Daarbij ga ik ver en ben creatief in het vinden van de best passende oplossing. Inmiddels mag ik werken binnen een fantastisch team bij van Noordenburg Financieel Adviseurs. Een team waarin veel kennis en ervaring aanwezig is, maar we het minimaal zo belangrijk vinden onze klanten gedurende het gehele traject te ontzorgen en helpen. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten en geniet ik van de dingen die het leven leuk maken; zoals op vakantie gaan en heerlijk uiteten met vrienden of familie.

PATRIK ZELDENTHUIS

van Noordenburg - Richard - Amersfoort

Sinds 2015 werk ik bij Van Noordenburg Financieel Adviseurs. We staan bekend om onze aandacht, zorgvuldigheid en eerlijkheid. Zorgen dat alle details kloppen, dat is belangrijk. Bij financiële producten gaat het immers vaak om details. In het verleden heb ik o.a. ervaring opgedaan bij de Postbank en de ING Bank. Dat komt goed van pas bij mijn huidige werkzaamheden; ik begrijp de taal van de financiële partners. Maar het meest van pas komt mijn ruime ervaring met mensen! Als secretaresse en officemanager leerde ik servicegericht werken; mensen optimaal van dienst zijn door goed te luisteren. Ik ondersteun Richard en Patrik en daar kan ik mijn interesses helemaal in kwijt. Onze klanten ontzorgen en zorgen dat op de achtergrond alles soepel verloopt, daar word ik enthousiast van. Ik ga door totdat alles is opgelost. Ik hoop je snel te ontmoeten!

JANNETTE VET

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Bij van Noordenburg vinden we het belangrijk dat je tevreden bent over ons advies en onze service. Hier doen we dan ook elke dag ons uiterste best voor. Het kan natuurlijk voorkomen dat dit toch niet helemaal is wat had je verwacht. Dat vinden we erg vervelend en lossen we graag met je op. Want wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent. Graag horen we wat je anders had willen zien, of wat wij kunnen verbeteren. Daarvoor plannen we graag een gesprek met je in. Mochten we er toch samen niet uitkomen, dan zijn wij aangesloten bij Kifid: Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Dit is het loket waar je terechtkunt met een klacht over o.a. een financieel product of financiële dienstverlener. Ons Kifid nummer is 300.018072.

bottom of page